TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'un genç fubolcusu Cömert Kandemir yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Yeni sezon çalışmalarına Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri'nde dün başlayan Zonguldakspor'da genç futbolcu Cömert kampa hareket öncesinde kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Cömert yeni sezonda formanın hakkını verebilmek için takım olarak çok çalışmaları gerektiğini, bireysel olarak da elinden gelenin fazlasını yapacağı sözünü verdi.

Beyaz Grubu değerlendiren Cömert grupta birbirinden güçlü takımların olduğunu belirterek Zonguldakspor'a yakışır mücadele ederek tüm zorlukların üstesinden geleceklerini söyledi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Cömert, ''Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz. Bu sezon Beyaz gruptayız. Çok zorlu rakiplerimiz var. İnşallah hayırlısı olur. Elimizden geleni yapacağız. Bu sene bütün maçlarda oynamayı kafama koydum. Çok daha çalışıp iyi yerlere geleceğime eminim. İnşallah bu sene benim içinde daha iyi olacak''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi