Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve ilk iki haftada topladığı 4 puanla taraftarını mutlu eden Zonguldakspor transfer döneminin bitimine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

SÜPER SOLAK FURKAN ZONGULDAKSPOR'DA

Futbola Altay'da başlayan 24 yaşındaki sol kanat ve forvet özelliği olan İhsan Furkan Deniz 4 sezon önce Zonguldakspor'a karşı da forma giymişti.

Altay'dan sonra Ümraniyespor'a transfer olan ve Ümraniyespor forması altında geçtiğimiz sezon 1.ligde 2 gol kaydeden Furkan futbol kariyerinde Türkiye Kupası'nda 8 maç, 1.ligde 21 maç, 2 ligde 58 maç, 3.ligde 61 maç forma giydi. Bu maçlarda toplam 31 gol atan Furkan Deniz henüz 24 yaşındaki profesyonel ligde 148 maç oynadı.

Bu sezon başında Eyüpspor'a transfer olan Furkan kulübü ile anlaşamayınca devreye Zonguldakspor girdi. Kırmızı-lacivertli temsilcimizin teklifini kabul eden süper solak Furkan Deniz kesin anlaşmanın ardından Zonguldak'a geldi. Lisans işlemlerinin tamamlanması ve Teknik Direktör Mustafa Dalcı'ın görev vermesi halinde Furkan Ergene Velimeşe maçında ilk kez Zonguldakspor formayı giyebilecek.