Zonguldakspor'da endişeli bekleyiş devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekipte yönetimin almış olduğu olağanüstü genel kurulu 18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Yönetim bir yandan kongre hazırlığı yaparken, bir çok ismin yönetimden çıkarılarak yerlerine yeni isimler dahil etmesi bekleniyor.

Mevcut futbolcuların yaklaşık 400-500 milyona yakın alacağının bulunması ise yönetime destek vermek amacıyla yemek düzenleyerek kampanya gerçekleştiren Vali Ahmet Çınar, belediyeler, TSO'lar ve iş adamlarını bir araya getirerek destek istemişti. Bu yardımların da 3 taksit halinde alınacağını Vali Ahmet Çınar açıklamıştı.

KAMPANYA'DA GELİŞME YOK, ÇINAR HAREKETE GEÇİYOR

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar kampanya hakkında yaptığı açıklamasında "Zonguldakspor yararına düzenlenen kampanya ile ilgili bir gelişme yok. Onunla ilgileneceğim" dedi. Çınar'ın bu açıklamasının ardından belediyeler, TSO ve iş adamlarının da verdikleri sözleri en kısa sürede yerine getirmesi ve futbolcuların alacaklarının ödenmesi bekleniyor.

ÜZÜLMEZ'DE DE GELİŞME YOK

Zonguldakspor'un yıllardır en büyük sorunu olan tesisleşme konusuna da değinen Vali Ahmet Çınar "Zonguldakspor'a tesis olarak düşünülen Üzülmez Gönlü Alışır sahası ile ilgili de bir gelişme yok''dedi.

Vali Ahmet Çınar'ın hem kampanya ile ilgili, hem de tesisleşme ile ilgili sessizliği bozarak bizzat kendisinin "İlgileneceğim" demesi de Zonguldakspor yönetiminin içini rahatlattı.

Editör: Pusula Gazetesi