Zonguldakspor'un yıllardır sabit gelir olmaması nedeniyle yaşadığı maddi manevi sıkıntı, takımın istediği yerlere gelememesine neden oluyordu. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın büyük desteğiyle Zonguldakspor'a büyük bir gelir kapası açıldı.

Yaklaşık 1 ay önce Pusula Gazetesi'nde Resul Kumaş'ın gündeme getirdiği "Çöp döküm alanı Zonguldakspor'a verilsin" önerisi kabul gördü, ve Vali Ahmet Çınar'ın yanı sıra Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in de gayretleri ile Çöp döküm alanına hafriyat döküm işinden elde edilecek gelir Zonguldakspor'a aktarılacak.

Konu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili destek istemek için Vali Ahmet Çınar'a çıktıklarını ve bunun sonucunda taleplerinin olumlu karşılandığını söyledi.

Eski çöp alınana dökülecek hafriyattan kamyon başına alınacak ücretler Zonguldakspor'a gelir olacak dönecek.

"DESTEK YEMEĞİ GELİRLERİ BEKLENİYOR"

Başkan Caner, Vali Ahmet Çınar'ın öncülüğünde futbolcuların alacaklarının ödenmesi için düzenlenen yardım yemeğinin sonucunu beklediklerini belirterek ''Sayın Valimizin öncülüğünde bir yardım yemeği düzenledik. Bu gecenin sonucunda Sayın Valim gönüllü insanlardan Zonguldakspor'a katkı istedi. Şimdi onları bekliyoruz. Bu gelire kısa sürede ihtiyacımaz var''dedi.

ÇÖP DÖKÜM ALININDAN GELİR GELECEK

Başkan Caner "Sayın Valim Zonguldakspor'a gelir elde etmek için dolgu alanı için elinden geleni yaptı. Valimiz Ahmet Çınar'ın ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in katkıları sonucunda Kömürspor'a oradan bir katkı sağlanacak. Bizlere bu gelir getirecek projeye destek veren Valimiz Ahmet Çınar'a, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e ve Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı'ya teşekkür ediyoruz. Başka takımları görüyorsunuz. Böyle el ele verirsek Zonguldakspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız. El ele verirsek muhakkak başarılar geliyor. Üst liglere çıkmak daha kolay oluyorDolgu alanında hafriyat döküm çalışmaları başlayacak. Belediye ona göre bize kamyon başına nasıl bir ücret uygun görürlerse ona göre bir ücret verecekler. . Başarı kenetlenerek gelecek inşallah''dedi.

"HİÇ BİR TEKNİK ADAMLA GÖRÜŞMEDİK"

Teknik Direktör arayışlarının yoğunlaşacağını belirten Başkan Caner "Şu ana kadar hiçbir hoca ile görüşmemiz yok. Hoca konumuz açık bir vaziyette duruyor. Bunları hep değerlendireceğiz. Bir araya geleceğiz. Ondan sonra kime karar vereceğiz. Hangi hocaya karar vereceğiz bakacağız. Şuanda hiçbir hocaya teklif ettiğimiz yok. Önümüzde ki haftadan itibaren sıkı bir çalışma başlayacak. Takıma katkı koyacak bir Teknik Direktör ile anlaşacağız" dedi.

"ZONGULDAKSPOR'A MİLLETVEKİLLERİ SAHİP ÇIKMADI"

Kendisinin de milletvekili aday adayı olduğunu belirten Başkan Caner, ''Bizim aday olmamızın nedeni Zonguldak'ı sevmemiz Zonguldakspor'u sevmemizdi. Zonguldakspor'a katkı olsun diye uğraştık. Genel Merkez böyle takdir etmiş. Diyecek bir şeyimiz yok. Aday arkadaşlara başarılar diliyoruz. Biz Zonguldak için uğraşıyoruz. Milletvekili arkadaşlardan da beklentimiz Zonguldak ve Zonguldakspor olur. Takip edeceğiz''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi