Zonguldakspor transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor. İlk transferini İstanbulspor'dan 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz'ı tranfer ederek yapan Zonguldakspor'da sırada 3 transfer daha var.

SÜPER LİGDE OYNAYAN FUTBOLCU GELİYOR

Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk Spor Kritik programına telefonla katılarak açıklamalarda bulundu. Öztürk "Transfer yapmak için yapmayacağız. Takıma katkı sağlayacak futbolcuların peşindeyiz Takıma katkı sağlayacak 3-4 isimle anlaştık. Bir tanesi şu anda Süper Ligde futbol oynuyor. Genç ve iyi bir futbolcu. Diğer iki tanesi de Türkiye liglerinde tanınan ve bilinen oyuncular. Bu futbolcularla prensip anlaşmasına vardık. Ancak bu isimleri şu anda açıklamamız mümkün değil. Çünkü takımları ile şu an sıkıntıları var. Onlar çözülür çözülmez büyük ihtimalle Zonguldakspor'a gelecekler. Ayrıca kulubeyi de zenginlenmişter amacıyla hamle oyuncuları da alacağız. Taraftarımız hiç endişe etmesin gerekeni yapacağız" dedi.

FIRAT KAMPTA İDMANLARA ÇIKIYOR
Öte yandan Zonguldakspor gurbetçi futbolcu Fırat'ı kamp kadrosuna dahil etti. İki gündür takımla birlike Antalya kampında idmanlara çıkan Fırat'a Teknik Direktör Şenol Demir'in onay vermesi halinde transfer edilecek.

9-ocak-2018-sali-pusula-gazetesi
9 Ocak 2018 Salı Pusula Gazetesi

8-ocak-2018-pazartesi-pusula-gazetesi
8 Ocak 2018 Pazartesi Pusula Gazetesi

Editör: Pusula Gazetesi