Zonguldakspor alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. 6-14 yaş grubundaki futbolcular futbolun temel eğitimlerini alarak maç alışkanlıkları kazanıyor. Altyapıda da büyük sıkıntılar çeken Zonguldakspor altyapısına destek geldi.

ALATTİN KURNAZ SPONSOR OLDU

Zonguldakspor'un eski yöneticisi ve Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldakspor altyapısına siyah, beyaz, kırmızı ve mavi olmak üzere 4 çift forma sponsoru oldu. Kurnaz'ın bu desteği Zonguldakspor camiasından büyük takdir topladı. Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz Zonguldakspor'un Fener sahasındaki altyapı antrenmanını ziyaret ederek formaları dağıttı. Antrenman sırasında oyuncularla tek tek konuşma şansı yakalayan Kurnaz, miniklere ahlaklı bir sporcu olmaları konusunda öğütler verdi.

KURNAZ: "İYİ BİRER SPORCU OLUN"

Alaattin Kurnaz, sporculara ahlaklı bir sporcu olmalarını ve sporu bırakmamalarını söyleyerek, ''Hocalarınızda farklı takımların altyapılarında oynadı. Bende Sitespor altyapısında oynadım. Futbol Kulüplerinde yöneticilik yaptım. En sonda Gelikspor'da yöneticilik yaptım. Gelikspor'u da geçen sezon şampiyon yaptım. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Hocalarıma teşekkür ediyorum. Sizlerle ilgileniyorlar. Sizler bizlerin geleceğimizsiniz. Hiç bir zaman sporu bırakmayın. Burada yaş ortalamasına bakıyorum. Her yaş kategorisi burada. Sizlerin başarılarınızın devamını diliyorum. Size öğütüm sakın sporu bırakmayın. Atatürk, "Ben sporcunun ahlaklısını severim'' diyerek siz gençlerin iyi bir kişilik, iyi birer sporcu olmalarını istemiştir." dedi.

KURNAZ: "HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM"

Kurnaz, ''Ben isterim ki Zonguldakspor altyapıya daha çok önem versin. Tesisleşmeye giderse bende elimden geleni yaparım. Hocalarınız nederse ne sorununuz olursa bende her zaman yanınızdayım''diye konuştu.

AYDIN'DAN KURNAZ'A TEŞEKKÜR

Kırmızı-lacivertli ekibin altyapı antrenörü Metin Aydın ise '' Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Önemli bir konuya değindiniz. Zonguldakspor altyapısına bir şeyler yapılması gerek. Bunda da sizin gibiler olması bizler için büyük bir şans. Bu hizmetlerin devamı gelir inşallah. Dışarıdan gelen çocuklara şirin bakacağımıza kendi evlatlarımıza şirin bakmak daha önemli. Bizler altyapıda çalışan hocalar olarak bizler vebal taşıyoruz. Her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunun içinde imkanlar gerek. Olmayınca da sizin gibi insanlar sayesinde biraz daha nefes alıyoruz. Desteğiniz için tüm sporcularımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi