Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da ikinci yarıya iyi başlangıç yaparak büyük moral bulan Zonguldakspor'da keyifler yerinde. İnegölspor karşısında aldığı 3 puanla 20 puana yükselen kırmızı-lacivertli ekip 13'ncü sıraya yükselirken, kümede kalma yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Elmas gelecek maçta deplasmanda oynayacağı Niğde Anadolu FK maçının hazırlıklarına ise Cuma gününden itibaren Fener Sahası'nda başlayacak.

Zonguldakspor camiası Çarşamba günü oynadığı İnegölspor maçından alınan 3 puanla 1 iyi haber aldı, 2 futbolcusunun sakatlığı ile de 1 kötü haber aldı.

GALİBİYET SEVİNDİRDİ, SAKATLAR ÜZDÜ

Zonguldakspor'un 2-1 kazandığı İnegölspor maçında Serbay Yağız ve Ahmet Hakan Demirli'nin ciddi şekilde sakatlanarakk oyundan çıkmaları moralleri bozdu. Serbay ve Ahmet'in son durumları çekilecek MR sonucunun ardından netlik kazanacak. Galibiyete sevinin Zonguldakspor iki futbolcusuna da üzüldü.

SERBAY YAĞIZ: "TAKIM ARKADAŞLARIMIN AYAĞINA SAĞLIK"

Maçta ciddi şekilde sakatlanarak oyundan 12'nci dakikada çıkmak zorunda kalan Serbay ise durumu hakkında bilgi verdi, maçı değerlendi. Serbay: "Kamp döneminden sonra ilk maçımıza çıktık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Daha farklı da olabilirdi maç. İkinci yarıyı sakatlığım nedeniyle izleyemedim. İyi bir başlangıç oldu ikinci yarı için. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Serbay sakatlık yaşadığı pozisyonu şu şekilde anlattı: "Kafa topuna çıkarken bileğimin üzerine düştüm. Acayip ses çıktı. İnşallah bir şey yoktur. MR'dan sonra belli olacak diye düşünüyorum. İnşallah ciddi bir durum yoktur"