Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sahasısında oynadığı Şanlıurfa maçından 2-0 galip ayrılarak 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Bir çok maçta mücadeleci futbolu ile ön plana çıkmasına rağmen gol yollarında etkisiz kalan Zonguldakspor şeytanın bacağını kırdı.

Haftaya 6 puanla 14'üncü sırada giren Zonguldakspor, 1 puanla son sıradaki rakibi Şanlıurfaspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Kırmızı-lacivertli ekip karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında yakaladığı pozisyonlardan yararlanamazken, rakip Şanlıurfa da maça galibiyet parolasıyla çıktığını ofansip futbolu ile gösterdi.

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ
Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı ikinci yarıda sistem değiştirdi. Haftalardır takımın en etkili futbolcularından birisi olan takım kaptanı stoper Hakan Çevik ikinci yarının hemen başında 49'ncu dakikada sol kanattan Oktay'ın ortasına şık bir kafa vurarak topu ağlara gönderdi. Kaptan Hakan'ın golünün ardından tüm futbolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı.

Rakip Şanlıurfaspor 1-0 geriye düştükten sonra Zonguldakspor kalesinde gol aramaya başladı. Ancak Zonguldakspor defansı rakibe fırsat vermedi.

Oyunca 85'nci dakikada Sinan Uzun'un yerine giren Tezcan Gökmen sağ kanattan getirilen topa son anda dokundu ve topu Şanlıurfaspor ağlarına gönderdi. Tezcan'ın bu golü ile 3 puanı garantileyen Zonguldakspor haftalar sonra gelen galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Zonguldakspor sahadan 2-0 gibi net skorla galip ayrıldı. Kırmızı-lacivertli ekip bu galibiyetle 9 puanla ligin 11'nci sırasında yerleşti.