TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon öncesinde kendi yeteneklerine de şans tanıyacak. Altyapıdan bir çok futbolcuyu yeni sezon çalışmalarında A takım kadrosun almayı planlayan yönetim altyapı antrenörlerinden rapor istedi.

Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, yeni sezon kadrosunda gençleri de görmek istediğini belirtti. Geçtiğimiz sezon maddi kriz nedeniyle oyuncu transferi konusunda sıkıntı çeken Zonguldakspor yeni sezon öncesinde tedbirlerini almaya başladı. Zonguldakspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir, altyapıdan belirlenen yetenekli ve genç oyuncuları takibe aldı. Sık sık altyapı antrenörleri ile görüşen Hürfikir, sezonun tamamlanmasının ardından tespit edilen oyuncularla profesyonel sözleşme imzalayacak.

ALTYAPI FUTBOLCULARI UMUTLANDI

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, son dönemlerde yetenekli futbolcuların yetiştiği yönündeki rapora olumlu bakıyor. Hürfikir genç futbolculara ve altyapıya önem verdi. Özellikle yetenekli oyuncularla bizzat kendisi ilgilenen Hürfikir, öncelikle tespit ettiği oyuncuları kampa götürmeyi planlıyor. Genç futbolcuların kampta da aynı başarıyı göstermeleri halinde 2020-20201 sezonu kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.