Kırmızı-lacivertli ekip Hekimoğlu Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 9'uncu haftasında çok zorlu bir deplasmana gidiyor. Sezona yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk parolasıyla giren Hekimoğlu Trabzon geride kalan haftalarda hedefinden uzak kaldığı gözlendi. Lider Manisa FK'nın 22 puanla lider olduğu Beyaz Grup'da Hekimoğlu Trabzon 12 puanda kalarak zirveden uzak kaldı, taraftarına hayal kırıklığı yaşattı. Teknik heyette değişikliğe giderek tecrübeli Teknik Direktör Osman Özköylü ile anlaşmaya varan Hekimoğlu Trabzon 7'nci sırada bulunuyor. Temsilcimiz Zonguldakspor ise 6 puanla ligin 13'üncü sırasında kendine yer buldu.

ZONGULDAKSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Son olarak 5 Kasım tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibi Darıca Gençlerbirliği'ne 3-2 yenilerek kupaya veda eden Zonguldakspor bu maçı unutarak Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarını Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla tamamladı. Hekimoğlu Trabzon ile Zonguldakspor arasındaki karşılaşma 11 Kasım Çarşamba günü 13.00'da oynanacak.

Son idmanını bugün yapan Zonguldakspor'da futbolcuların oldukça arzulu ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Mustafa Dalcı futbolcularını Hekimoğlu maçına motive ederken, zorlu deplasmandan kesinlikle puanla dönmeleri gerektiğini futbolcularına aşıladı.

Takım içinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmaması Teknik Direktör Mustafa Dalcı'yı memnun ederken Zonguldakspor kafilesi bu gece (Pazartesi) 23.30'da kentten ayrılarak Ankara'ya hareket edecek, ardından sabah 06.00 uçağı ile Trabzon'a hareket edecek.