TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarının ilk üç maçını beraberliklerle tamamladı. Sahasında oynadığı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçından 0-0'lık sonuçla ayrılan Zonguldakspor ardından gittiği Pendik deplasmanından da yine aynı skorla ayrıldı. Son olarak sahasında oynadığı Bandırmaspor maçından da 1-1'lik sonuçla ayrılan kırmızı-lacivertli ekip üç beraberliğin ardından zorlu Şanlıurfa maçına sürpriz galibiyet için çıkacak.

ŞANLIURFASPOR DA ZOR GÜNLER YAŞIYOR
Şanlıurfaspor ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında bulunuyordu. Ancak son iki haftadır iç ve dış sahada yenilen Şanlıurfaspor da kötü günler geçiriyor. Hem Şanlıurfaspor için hem de Zonguldakspor için Pazar günü oynanacak maç zorlu geçecek. Temsilcimiz Zonguldakspor bugüne kadar oynadığı hiçbir maçta Şanlıufra'ya karşı üstünlük sağlayamadı.

HAZIRLILAR DEVAM EDİYOR

Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla devam etti. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip ardından teknik taktik çalışması yaptı. İdmanda futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi.

MEHMET ÖZTONGA 1 AY YOK!

Zonguldakspor'un devre arasında Bayrampaşaspor'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Mehmet Öztonga 1 ay sahalardan uzak kalacak. 28 yaşında ki tecrübeli oyuncusu Mehmet Öztonga antrenman sırasında ayağından yırtık meydana geldi. Tedavi altına alınan Öztonga'nın 2 hafta sonra ancak antrenmanlara başlayacağı ve tamamen düzelmesinin ise yaklaşık 1 ayı bulacağı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi