TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Sezon öncesinde transfer şampiyonu olan ve Erkan Zengin, Mehmet Battal, Yiğit Gökoğlan gibi isimleri kadrosuna dahil ederek ülke genelinde dikkatleri üzerine çeken Fatih Karagümrük sezona 2 yenilgi ile başlayarak şok etkisi yaratmıştı. Karagümrük son üç haftada ise topladığı 7 puanla büyük bir çıkış yakaladı. Zonguldak'a moralli gelecek olan Fatih Karagümrük, Karaemas'dan da galip dönmek istiyor. Oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fatih Karagümrük Zonguldaspor maçı öncesinde 7 puanla 9'ncu sırada bulunuyor.

ELMAS DA SEZONA İYİ BAŞLAYAMADI
Zonguldakspor ise sezona iskelet kadrosunu koruyup Okan Eken, Turan Yılmaz gibi eski futbolcularını tekrar kadroya dahil edip Emre Kara ve bir çok futbolcuyu kadrosuna katarak sezona iddialı başladı. Zonguldakspor'da Fatih Karagümrük gibi sezona istediği gibi başlayamadı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak haftaya 4 puanla 13'ncü sırada giriyor.

ZONGULDAKSPOR İYİ MAÇLARA İYİ MOTİVE OLUYOR

Zonguldakspor ikinci ligdeki üçüncü sezonunda mücadele ederken, son iki sezonda özellikle güçlü rakiplere karşı iyi motive olup, iyi mücadele etmesiyle ön plana çıkıyor. Kırmızı-lacivertli ekip Fatih Karagümrük maçından alacağı galibiyetle lige yeniden sarılmak ve kötü günleri geride bırakmak istiyor. Zonguldakspor tüm hazırlılarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi