TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını yaptığı teknik-taktik ve gol çalışmasıyla tamamladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından sahanın iki bölümünde sağlı sollu orta ve şut çalışması yaptı. Kanat oyuncularının yaptığı ortalara forvet ve orta saha oyuncuları gol vuruşu yaptı.

İdman boyunca Teknik direktör Cahit Terzi zaman zaman futbolcularla bire bir konuşarak motive ederken, kanat ve orta çalışmalarında ise uyarılarda bulunarak orta ve şutları daha etkili olması konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan Pendikspor-Zonguldakspor karşılaşmasına kontenjan gereği 140 Zonguldakspor taraftarının alınacağı açıkladı. Zonguldakspor kafilesi Cuma günü 12.00'da Zonguldak'dan İstanbul'a hareket edecek.

Zonguldakspor bu zorlu maç öncesinde 21 puanla 11'nci sırada yer alıyor. Rakip Pendik ise 29 puanla 6'ncı sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi