2017-2018 futbol sezonun tamamlanmasıyla birlikte Zonguldakspor yönetimini ayrı bir telaş sardı. Bütün bir sezon boyunca maddi manevi sorunlar yaşayan kırmızı-lacivertli yönetim sezon öncesinde futbolculara bir takım transfer peşinatı vermesinin ardından sezonun devamında transfer taksidi, maç başı ücretler ve galibiyet primlerinin bir bölümünü ödeyememişti.

ÇINAR VE TURANLI'DAN HABER BEKLENİYOR
Zonguldakspor yönetiminin bu zor gününde devreye giren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı Polisevinde geçtiğimiz hafta bir yardım yemeği düzenlemişlerdi. Vali Çınar, Belediyelere, TSO'lara ve iş adamlarına belirli bir ücret gönderip, bu ücretlerin Zonguldakspor için 3 taksitle ödeneceğini açıklamıştı. Zonguldakspor yönetimi ise bu oluşumun sonucunu bekliyor.

ÖNCE ALIN TERİ ÖDENECEK, SONRA TRANSFERE GİRİLECEK
Zonguldakspor yönetimi mevcut futbolcuların alacaklarını ödemeden iç ve dış transfere girmek istemiyor. Bir taraftan teknik adam arayışlarının yanı sıra iç ve dış transfer görüşmelerini sürdürmesine rağmen bu görüşmeleri gün yüzüne çıkarmayan yönetim alın terini ödeyip, alnı açık bir şekilde iç ve dış transferi hızlandırıp, yeni sezon kadrosunu oluşturmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi