TFF 2. Lig Beyaz Grup'da zor günler geçiren Zonguldakspor sahasında Kırklarelispor'u konuk edecek. Ligde son 10 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkarabilen kırmızı-lacivertli ekip hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Başakşehir'i kupadan eleyerek büyük bir moral bulan Kırklarelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
ELMAS TARAFTARININ ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYOR
Zonguldakspor kötü gidişata son vermek ve taraftara kendinisi affettirmek için Pazar günü oynayacağı maçtan galibiyet hedefliyor. Salı gününden itibaren çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren kırmızı-lacivertli ekip son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Amedspor ile karşılaşan ve sıkıntılı bir ortamdan 1 puan çıkarmayı başaran Zonguldaksporlu futbolcular alacakları galibiyetle kötü günleri unutturmak ve şanssızlıklarını kırmak istiyor.
3 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Zonguldakspor, Kırklarelispor karşısında iyi sonuç alarak hanesine 3 puan yazdırmak isterken bu maç öncesinde 3 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Kaleci Sinan Ören, İsmail ve Muammer sarı kart görmeleri durumunda deplasmanda oynanacakk olan İnegölspor maçında forma giyemeyecekler.
Zonguldakspor ile Kırklarelispor arasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak karşılaşma 13.30'da başlayacak.