TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor 20 puanla 11'nci sırada tamamladığı ligin ilk yarısının ardından devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da gerçekleştirndi. 10 gün boyunca Antalya'da günde çift idman yaparak güç depolayan kırmızı-lacivertli ekip kamp süresi boyunca 3 de hazırlık maçı oynadı. Sarıyer ile oynadığı maç çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalırken, Utaş Uşakspor ile 0-0 kalan Zonguldakspor son hazırlık maçında ise 3. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'a 3-2 yenildi.

MANİSA MAÇI HAZIRLIKLARI SALI BAŞLIYOR
Zonguldakspor'da Teknik heyet tarafından futbolculara verilen 2'şer günlük izinlerin ardından Salı günü topbaşı yapılacak. 20 Ocak tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda ikinci yarının ilk maçını oynayacak olan Zonguldakspor bu zorlu maçın hazırlıklarına Salı günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başlayacak.

7 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILDI

Zonguldakspor'da ilk yarı kadroda bulunan 7 futbolcu takımla ilişiğini keserek çeşitli kulüplere gitti. Başta Onur Eriş Samsunspor'a transfer olarak ilk ayrılığı gerçekleştirdi. Ardından Tahir Babaoğlu, Burak Can Et, Ahmet Üçgün, Şevket Güngör, Ercan Coşkun ve Oğuz Küçük de Zonguldakspor ile yollarını ayıran futbolcular oldu.

3 YENİ TRANSFER YAPILDI

Zonguldakspor takımdan ayrılan 7 futbolcunun ardından kadrosuna 3 yeni futbolcu dahil etti. Bayrampaşaspor'dan solbek Mehmet, Yeni Orduspor'dan orta saha Mustafa, Trabzonspor'dan sağbek Semih Karadeniz takımla birlikte Antalya kampında çalışmalara dahil olmuş ve takımla çalışma fırsatı buldu.

Editör: Pusula Gazetesi