Zonguldakspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla devam etti. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketlerinin ardından fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Zonguldakspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor'a 1-0 yenilerek 35 puanda kalırken, temsilcimiz haftayı 12.sırada tamamladı. Rakip Gümüşhanespor ise deplasmanda Niğde Belediyespor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almıştı. Topladığı 56 puanla lider durumda olan ve en yakın rakibi Altay'a 2 puan fark atan Gümaşhanespor, Zonguldak'a moralli gelecek. Kırmızı-lacivertli temsilcimizde futbolcular ile Gümaşhanespor'u yenerek taraftarları mutlu edeceklerini belirttiler.

Teknik Direktör Fatih Akyel futbolcuları zorlu Gümaşhanespor maçına en iyi şekilde motive edip sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi