Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur maçında Zonguldakspor Devrek İlçe Stadı'nda 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 5 Kasım Perşembe günü 13.00'da oynanacak olan karşılaşmanın tüm hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı en az 6-7 futbolcuda rotasyon yapmayı planlıyor. Bugüne kadar fazla süre alamayan futbolculara bu maçta şans verecek olan Dalcı, "Futbolcularıma güveniyorum. Darıca Gençlerbirliği karşısında tur atlayan takım biz olacağız" dedi.

ZONGULDAK VE DARICA LİGLERİNDE AYNI PUANA SAHİP

Misli.com 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden rakip Darıca Gençlerbirliği de ligde zor günler geçiriyor. Sezona iyi başlayan Darıca Gençlerbirliği son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla hedefinden uzaklaştı, küme düşme potasına kadar geriledi. Sarı-yeşilli ekip ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 6 puanla 14'üncü sırada küme düşme potasında kendine yer buldu. Darıca rakip kaleleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise 10 gol gördü.

Temsilcimiz Zonguldakspor ise rakip Daracı Gençlerbirliği gibi ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 6 puana sahip. Zonguldakspor rakip kaleleri 3 kez havalandırdı, 6 kez kalesinde gol gördü.

HAKEM KAHRAMANMARAŞ'TAN GELİYOR

Zonguldakspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak kupa maçında Kahramanmaraş bölgesinden mesleği tekniker olan Serkan Gürbüz düdük çalacak. Serkan Gürbüz'ün yardımcılıklarını ise yine Kahramanmaraş bölgesi Klasman yardımcı hakemlerinden Mustafa Onur Özgenç ve Hatay bölgesinden Klasman Yardımcı Hakem Ahmet Deveci yapacak. Kupa maçının 4'üncü hakemi ise Mustafa Murat Oğuz. Maçın Gözlemcisi İsmail Zeybek, temsilcileri ise Ünal Akça ve Cihangir Kaya olarak açıklandı.