TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Konya Anadolu Selçuk ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kulüp binasında kampa giren kırmızı-lacivertli ekipte yeni transferler sağ açık Uğur ve sağ bek Kemal'in lisans işlemleri tamamlandı. Yeni transferlerle birlikte eli güçlenen Teknik Direktör Şenol Demir Konya Anadolu Selçuk maçında hazır görmesi halinde yeni transferleri oynatacak.

ONUR VE ERTAN CEZALI

İlk yarının son karşılaşması olan Nazilli Belediyespor maçında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan Onur Eriş Altay ve Karagümrük maçlarında forma giyemedi. Onur üçüncü ve son cezasını da Konya Anadolu Selçuk maçında çekecek ve cezasını bu maçta tamamlayacak. Altay maçının 37.dakikasında rakibine yaptığı faul sonrasında kırmızı kart gören golcü Ertan Koç ise bilindiği gibi 3 maç almıştı. Ertan Pazar günü Konya Anadolu Selçuk maçında da forma giyemeyecek.

HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE YAPILDI
Teknik Direktör Şenol Demir hafta boyunca yapılan idmanlarda futbolcuları en iyi şekilde motive ederken, Konya Anadolu Selçuk maçı provasında sık sık oyunu durdurarak maçta oygulayacağı taktik konusunda futbolcularına bilgi verdi. Demir ve futbolcular Konya Anadolu Selçuk'u yenerek kötü günlere son vermek ve taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Zonguldakspor bugüne kadar oynadığı 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak topladığı 24 puanla ligde 11.sırada bulunuyor. Rakip Konya Anadolu Selçuk ise oynadığı 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 25 puanla Zonguldakspor'un bir basamak üstünde 10.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi