Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-lacivertli ekip bu sezon ilk Fener Sahası'nda çalıştı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yapılan ihalesinin ardından zemin ve tartan pist değişim çalışmalarının başlayacak olması nedeniyle Fener Sahası'nda idman yapan Zonguldakspor'da futbolcuların moral ve motivasyonlarının yerinde olduğu gözlendi.

İdman öncesinde futbolcularla 5 dakikalık bir konuşma yapan Teknik Direktör Mustafa Dalcı, son oynanan ve 3-2 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında oynayan futbolcuların performansının yetersiz olması nedeniyle her futbolcunun bundan sonraki süreçte kendilerine iyi bakmalarını ve lige daha iyi konsantre olmalarını istedi.

Düz koşu ile başlayan idmanın ilerleyen bölümlerinde fizik kondisyon ağırlıklı çalışan Zonguldaksporlu futbolcular idmanın son bölümünde ise yarı saha maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanda Teknik Patron Mustafa Dalcı zaman zaman futbolcularına uyarılarda bulundu.

MAÇIN HAKEMİ DENİZLİ'DEN...

Trabzon Hekimoğlu ile Zonguldakspor arasında Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak maçı Denizli Bölgesi Klasman hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş son olarak 17 Ekim 2020 tarihinde oynanan 3'üncü Lig'de geçtiğimiz hafta Bucaspor'un 6-1 kazandığı Manisaspor maçını yönetti. Feridun Daldaş'ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden klasman yardımcı hakem Ahmet Oğuz Yılmaz ile İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakem Fatih Deveci yapacak.