Zonguldakspor alt yapı takımı 18-22 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan özel bir tunuvaya katılacak. Turnuvaya 11-12 yaş grubu oyuncular katılacak olan Minik Elmaslar Süper Lig ekibi Beşiktaş ve Galatasaray'ın da katılacağı turnuvada hünerlerini sergileyecek. Zonguldakspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak ve Metin Aydın'ın büyük önem verdiği turnuva da oyuncuların maç alışkanlıklarının kazandırılmasıyla birlikte turnuva da derece hedefliyor.

SCOUT EKİPLERİ İZLEYECEK

Zonguldakspor'un da katılarak boy göstereceği Antalya Kemer'de yapılacak özel turnuva da profesyonel takımların Scout ekiplerinin de turnuvayı izleyeceği belirtildi. 4 gün sürecek olan turnuva da oyuncuların genel yetenekleri performansları yakından izlenecek.

MUHAMMET ŞAFFAK HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Kırmızı-lacivertli ekibin alt yapı antrenörü Muhammet Şaffak, turnuvanın çok yararlı geçeceğini belirterek şöyle konuştu: Bu tür özel turnuvalara çok kez katıldık ve faydasını gördük. Metin Aydın hocamızın da emekleri çok büyük. İnşallah her geçen gün daha iyi oluyoruz. Çalışmalarımızın da meyvesini almaya başladık. Önce ki aylarda bir oyuncumuzu Gençlerbirliğine kazandırdık. Amacımız alt yapımımızı güçlendirerek oyuncu fabrikası haline getirmek. İnşallah bu güzel turnuva da bir birinden güzel maçlar çıkararak şampiyonluk hedefliyoruz. Bizlere destek veren Zonguldakspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Turnuva sporcularımız ve kulübümüz için bir prestij turnuvası olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi