TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor sezonun ilk maçında deplasmanda Manisa FK'ya 1-0 yenildi. Futbolculara teknik heyet tarafından 1 günlük izin verildi. Kırmızı-lacivertli ekip Salı günü öğleden sonra Dedeman Otel'de bir araya gelerek hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına başlayacak.

KÖTÜ SINAV VERDİLER
Zonguldakspor son yıllarda yaşamadığı kadar krizi ve sıkıntıyı bu sezon yaşıyor. Maddi manevi kriz yaşayan kırmızı-lacivertli ekip bu sezon tamamen dağıldı, kadrosunda 2 tecrübel futbolcu olmak üzere 6 futbolcusunun dışında hiç futbolcusu kalmayan Zonguldakspor kadrosuna genç ve tecrübesiz isimleri transfer etmek zorunda kaldı. Transfer bütçesi olmaması nedeniyle böyle bir yola giden kırmızı-lacivertli ekip Manisa FK karşısında 90 dakika boyunca canla başla mücadele etti. İstenilen performansın altında kalmalarına rağmen mücadeleyi bırakmayan futbolcular sahadan puansız ayrıldı.

HEDEF AMED SPORTİF'TEN GALİBİYET ALMAK
Hafta sonu taraftarıyla buluşacak olan Zonguldakspor sezon öncesinde de idmanlarını merkezde yapamamıştı. Yeni transferlerin bir çoğu Zonguldak kent merkezini ilk kez görmüş olacak. İdmanlarını Bakacakkadı ve Kızılcahamam'da yapan, Manisa maçına da Kızılcahamam'dan giden Zonguldakspor artık evine dönüyor. Elmas Salı günü Amed Sportif maçının ilk idmanını yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi