1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, son iki maçta 4 puan çıkaran ve Kırklareli deplasmanında galibiyeti kaçıran Zonguldakspor Teknikheyet ve futbolcuları kutladı. Cihan ayrıca Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak Zonguldakspor-Sakaryaspor maçı öncesinde de fair-play ve centilmenlik mesajları verdi. Sakaryaspor'u ve taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Cihan özellikle Zonguldakspor'un formasını başarıyla taşıyan efsanevi futbolcu Bülent Uygun'a da övgü dolu sözler söyleyerek onu unutmadıklarını, unutmayacaklarını söyledi.

"BÜLENT UYGUN'U UNUTMADIK"

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan "Sakarya'nın degeri Zonguldakspor'da da futbol oynamış olan Namı değer 'Asker Bülent' Uygun'u unutmadık, unutmayacağız" diyerek büyük futbolcu Bülent Uygun'u onure etti.

"MİSAFİRLERİMİZİ İYİ AĞIRLAYACAĞIZ"

Cihan "Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağımız Zonguldakspor-Sakarya maçında bizlere yakışanı yapıp en iyi şekilde rakibimizi misafir edip ağırlayacağız . Bizim kavgamız rakiplerle değil, kendi içimizde kimse Zonguldak şehrine ve Zonguldakspor'a bundan sonra zarar veremez. Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"AKSİNİ DÜŞÜNEN ZONGULDAKSPOR DÜŞMANIDIR"

Cihan "Bizler var olduğumuz sürece bütün rakip taraftarları ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayıp misafir edeceğiz. Aksini düşünen Zonguldak ve Zonguldakspor düşmanıdır. 1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği yöneticileri kişi ve kuruma bağlı değildir. Sivil toplum örgütüdür. Hizmeti Zonguldak ve Zonguldakspor'a ilke edinmiştir" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi