TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 20 Ocak tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesinde ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekipte teknik heyet tarafından futbolculara verilen izinler 2 Ocak tarihinde tamamlanacak ve Zonguldakspor Antalya'da 10 günlük kamp programı uygulayacak.

Günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanacak olan Zonguldakspor'un aynı zamanda kampta yapacağı hazırlık maçları programı da kesinleşti. Elmas 5, 8 ve 10 Ocak tarihlerinde birer hazırlık maçı oynayacak. 3 hazırlık maçından birisi 8 Ocak tarihinde Uşakspor ile oynanacak. Diğer iki karşılaşmadaki rakipler ise kampta kesinlik kazanacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Zonguldakspor'da teknik heyet ve yönetim devre arasında yapılacak transferler konusunda son aşamaya geldi. Kırmızı-lacivertli ekipte Onur Eriş Samsunspor'a, Şevket Güngör Bandırmaspor'da, Ercan Coşkun ise Menemen Belediyespor'a transfer oldu. Takımdan ayrılan diğer futbolculardan Oğuz Küçük Gebzespor'a giderken, Tahir Babaoğlu ise kulüp arayışlarını sürdürüyor. Zonguldakspor yönetimi giden futbolcuların yerlerini doldurarak ikinci yarıya hazır girmeyi planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi