TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da futbolcular ve teknik heyet Corona Virüs nedeniyle liglerin ertelenmesiyle birlikte memleketlerinde süreci bekliyor, bir taraftan da verilen program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Geride kalan 28 haftanın ardından Zonguldakspor ligde 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi ile topladığı 36 puanla 10'uncu sırada kendilere yer buldu.

EN GOLCÜ GÜRKAN ÖZTÜRK

Bu 28 maçta futbolcuların istatistiklerine bakıldığında takımın en fazla gol atan futbolcusu 14 golle Gürkan Öztürk oldu. Gürkan'ın 10 golle Serhat Baştan takip ederken, Görkem Güven 3 gol, Onurcan Güler 3 gol, Muammer Sarıkaya 3 gol, İsmail Güven 1 gol ve Yiğit Gökoğlan 1 gol attı. Zonguldakspor'un attığı 35 gol dağılımı bu şekilde oluştu.

EN ÇOK GÜRKAN ÖZTÜRK FORMA GİYDİ
Zonguldakspor'da en çok forma giyen futbolcu ise 28 maçla 31 yaşındaki Gürkan Öztürk oldu. Gürkan'ı 27 maçla 31 yaşındaki Hakan Çevik takip ediyor. Muammer Sarıkaya, İsmail Güven, Görkem Güven ve Kaleci Sinan Ören de 26'şar kez forma giydiler.

6 FUTBOLCU 8 KIRMIZI KART GÖRDÜ
Zonguldakspor'da 28 maçta 6 futbolcu 8 kırmızı kart gördü. Bu maçlarda Gürkan Öztürk, Serhat Baştan ve Emrecan Coşkun 2'şer kez kırmızı kart görürken, Gökhan Akkan ve Metin Yüksel de 1'er kez kırmızı kart gördü.