Zonguldak Valiliği ve Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği ile Zonguldak Dernekleri Federasyonu'nun da katkılarıyla 1-7 Ekim 2018 tarihleri arasında "1'inci Zonguldak Kitap Fuarı" düzenlenecek.

Eren Enerji, Çanakcılar Şirketler Topluluğu, Kolin İnşaat, Tat Metal Çelik A.Ş. ve Yurtbay Seramik şirketlerinin sponsor olarak katkıda bulunduğu "1'inci Zonguldak Kitap Fuarı", Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü Spor Salonu'nda yapılacak. Fuar, 1-7 Ekim 2018 tarihlerinde saat 09.00 ile 20.00 arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak. Fuara merkezden gitmek isteyenlere Valilik önünden servis kaldırılacak.

Çok sayıda yayınevinin standı bulunacak olan fuarda, aynı zamanda birçok yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla bir arada olma ve söyleşi yapma fırsatı yakalayacak.

1'inci Zonguldak Kitap Fuarı'na katılacak yazarlar şunlar:

Ahmet Ümit, Kahraman Tazeoğlu, Dilara Keskin, Suat Turgut, Talha Uğurluel, Bahar Feyzan, Adem Özbay, Emre Gül, İrfan Gürkan Çelebi, Koray Yersüren, Süleyman Ezber, T.Y. Mazer, Tarık Uslu, Yusuf Arsal, Yusuf Piliç, Atiye Kalkan, Bilal Özbay, Oğuz Saygın, Güngör Karaoğuz, Bilal Sami Gökdemir, Ufuk Tufan, Vehbi Vakkasoğlu, Yusuf Dursun, Bestami Yazgan, Melih Tuğtağ, Münevvere Kocaer, Mevlana İdris, Yavuz Bahadıroğlu, Ömer Sevinçgül, Şenis Baş, Ayhan Bozkurt, M. Akif Gülal, Beyza Alkoç, Sinan Yağmur, Hasan Ali Topbaş.

Editör: Pusula Gazetesi