Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu çeşitli liglerde oynanacak olan karşılaşmalarda Zonguldak Bölgesi hakem ve gözlemcilerine görev verdi.

Zonguldak Bölgesi hakemleri ve gözlemcileri, Spor Toto 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve A2 Lig’inde görev alacak.

HAKEMLER GÜNEYE İNİYOR

Spor Toto 3. Lig’de Tekirova Belediyespor – Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmada Zonguldak Bölgesi’nden 3 hakem görev yapacak. 27 Ekim’de Antalya’da oynanacak olan karşılaşmada Osman Ender Bulut düdük çalacak, yardımcığını ile Karabük Bölgesi’nden Vahit Çavuş ve Zonguldak bölgesinden Ümit Kaya yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise yine Zonguldak’tan Serkan Keleş olarak açıklandı.

SERKAN AYAN İZMİR YOLCUSU

Zonguldak Bölgesi’nin başarılı hakemlerinden Serkan Ayan, Spor Toto 3. Lig’de Bergama Belediyespor – Ankara Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmada yardımcı olarak görevlendirildi. 27 Ekim’deki müsabaka İzmir Bergama 14 Eylül Stadyumu’nda yapılacak.

UMUT ALTAN SAMSUN’DA GÖREV YAPACAK

Spor Toto 3. Lig’de 1930 Bafraspor – Yimpaş Yozgatspor arasındaki karşılaşmada Zonguldak Bölgesel hakemlerinden Umut Altan dördüncü hakem olarak görev alacak. 27 Ekim’deki karşılaşma Samsun Bafra’da oynanacak.

BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE HAKEMLERE GÖREV

Bölgesel Amatör Lig’de Fatsa Belediyespor – İlkadım Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmada Barış Külcü yardımcı olarak görev alacak. Lüleburgazspor – İstanbul Halide Edip Adıvar arasında ki karşılaşmada Ali Rıza Öztürk dördüncü hakem olarak görev alacak.

GÖZLEMCİLERE GÖREV

Bölgesel Amatör Lig’de Sultanbeyli Belediyespor – Eskişehir Sağlıkspor arasında oynanacak karşılaşmada Mustafa Eker, Çayırovaspor – İzmit Belediyespor karşılaşmasında Mustafa Kömürcü, A2 Liginde Kocaelispor – Kardemir Karabükspor maçında ise Ertuğrul Bayram gözlemci olarak görev yapacak.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA BAYRAK SALLAYACAKLAR

Türkiye A2 Liginde Körfez futbol Kulübü – Beşiktaş arasında ki karşılaşmada Turgut Özkasapoğlu ve Eren Gökmen yardımcı olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi