Zonguldaklı sanatçı Özcan Sevinç'in yakışıklı oğlu Burak Sevinç, Kanal D'de yayına girecek olan Leke adlı dizide Cem Yenilmez karakterine can verecek.

LEKE DİZİSİ KONUSU NE?

Yasemin'in hikayesi Almanya'da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat'ın ameliyatı için para biriktirmektedir.

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur... Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir.

Yasemin ve Cem'in hayatı; Cem'in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh... Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk... Gurur mu galip gelecek aşk mı?

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olan yakışıklı oyuncu Burak Sevinç 1985 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Oyunculuk kariyerine Babam İçin isimli dizi ile adım atan Burak Sevinç oyuncu kimliğinin yanı sıra Enbe Orkestrası'nda profesyonel müzisyenlik yapmaktadır.

Bugüne kadar Babam İçin, Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Evli ve Öfkeli, Maaile ve Altınsoylar gibi birçok projede rol almıştır. En son Dizisi oyuncuları arasında yer almış ve dizide Fethi karakterini canlandırmıştır.
16 seneyi aşkındır kanun çalmakta ve babasının Udi olduğunu belirtmiştir.

1 Ağustos 2015 tarihinde Şehir Tiyatroları oyuncusu Şirin Kılavuz ile evlenmiştir. Baba tarafından aslen Zonguldaklıdır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Leke dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat) ve Ali Savaşçı (Hakan) gibi isimler var.

LEKE DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

CEM YENİLMEZ : Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekar bir iş insanı. Marine Holding'in CEO Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem'in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin'in çıkmasıyla alt üst oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem'in bütün ezberini bozuyor.

YASEMİN ADIVAR: Güzel, zarif, duru bir kadın Yasemin. Onunla aynı ortamda bulunup da onu fark etmemek mümkün değil. Güzel olmanın da ötesinde onu farklı kılan şey duruşu. Yasemin kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığı şeyi sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı, kararlı genç bir kadın. Kardeşi Murat ile birlikte yetimhanede büyümüş. Murat'ın kulakları duymuyor. Murat'ın velayetini almak için uğraşıyor. Bir yandan da Murat'ın ameliyatı için para biriktiriyor. Hukuk okuyor ve aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışıyor. Yetimhaneye geldiği gün tanıştığı Şirin hayattaki en yakın dostu.

SERPİL ZENGİN: Birkan'la birlikte dağılmış, parçalanmış kötü bir ailenin çocukları. Bu hayatta birbirlerinden başka hiç kimseleri yok. Birbirlerini hem çok seviyorlar hem de birbirlerinin gözlerini oyuyorlar. Serpil'in sahip olduğu bir organizasyon şirketi var.

BİRKAN ATILGAN: Serpil'in kardeşi. Çok zeki ama zekasını kötülüğe kullanan kirli bir polis. Empatiden yoksun. Çevresindeki tüm insanları kendi kontrolünde tutmak istiyor. Kontrolü dışına çıkmak isteyen herkese karşı acımasız. Ama kendinden daha güçlü insanlar söz konusu olduğunda otoriteye boyun eğme konusunda da oldukça becerikli.

MEHMET TUNA: Genç iş insanı. Marine Marine Holding CEO Yardımcısı. Çok iyi bir çevreden gelen, iyi eğitimli ama hırsları kendini aşan bir adam. Hayattaki tek rakibi Cem.
ŞİRİN ACAR: Sempatik, güzel bir kız. Yasemin'in yetiştirme yurdundan en yakın arkadaşı. Bilerek hiç kimseye kötülük yapmıyor. Ama zorda kalırsa da kendi çıkarını düşünüyor. Yasemin kadar akıllı, eğitimli ya da donanımlı değil. Bulabildiği tek iş Serpil'in şirketindeki stant mankenliği işi...

ARDA YENİLMEZ: Delifişek, asi, kibirli, öfkeli genç bir adam. Özel bir üniversitede yıllardır iktisat öğrencisi. Halası Ferhan, Arda'ya annelik yapmış. Arda abisi Cem'in gölgesinde kalarak büyümüş. Zaman geçtikçe Cem'in başarılarının, karakterinin, gücünün altında ezilmiş. Abisinin yanında kendini bir hiç gibi hissediyor. Bu yüzden abisine karşı hep öfkeli.

Editör: Pusula Gazetesi