Konya'da15-20 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil eden Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Geliksporlu Mustafa Koç, aldığı başarılı sonuçlarla Tekvando Milli Takım kadrosuna seçildi. Mustafa Koç, kategorisinde şampiyonaya katılan 91 sporcu arasında ilk 10'a girerek başarılı bir performans gösterdi. Gelik ve Kilimli'nin yanı sıra Zonguldak'ın da gururu olan Mustafa, ay-yıldız forma altında 13-16 Şubat 2019 tarihleri arasında Uluslararası Turkish Open Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizitemsil edecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR GELDİ

AntrenörEmrah Demir, yaptığı açıklamada, "Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelik Kulübü sporcum Mustafa Koç, 15-20 Ocak 2019 tarihlerinde Konya'da yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda kategorisinde 91 sporcu arasından ilk 10'a girmeyi başarmıştır. 13-16 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Turkish Open Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizitemsil edecektir. Kendisini ve turnuvada mücadele eden tüm sporcularımı kutluyorum.

Bizlere her daim destek olan Gelik Belediye Başkanı Sayın Burhan Sezgin'e,
Çatalağzı Belediye Başkanı Sayın Adnan Akgün'e, Çatalağzı Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne, Gelik Spor Kulübü Başkanımız Sayın Alaattin Kurnaz'a, tüm kulüp yönetimine, bundan önceki yönetimimize ve Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, Gençlik Hizmetmedi ve Spor Zonguldakİl Müdürlüğü'ne,
Sayın Hocam Mustafa İnce'ye, sporcularım ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi