TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'ta taraftar Pazar günü karşılaşacağı Samsunspor maçının heyecanını yaşıyor.

Oynadığı futbolun yanı sıra attığı ve attırdığı gollerle 6 yıl boyunca Zonguldakspor taraftarının gönlünde taht kuran ve geçtiğimiz sezon Samsunspor'a transfer olan Onur Eriş'ten Zonguldak'a ve Zonguldakspor taraftarına selam var.

İLK KEZ ZONGULDAKSPOR'A KARŞI!

Samsunspor'a transferinde Zonguldakspor'a para kazandırarak giden Onur Eriş ilk kez Zonguldakspor'a karşı forma giyecek. Samsunspor forması terleten takımının son oynadığı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gümüşhanespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve 1 de gol atan Onur Eriş'i Zonguldakspor heyecanı sardı.

2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Zonguldakspor formasını 6 yıl giyen ve 2 şampiyonluk yaşayan Onur Eriş Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda bu kez kırmızı-lacivertli renklere karşı oynayacak.

ONUR ERİŞ'TEN SELAM VAR

Telefonla görüştüğümüz yıldız futbolcu Onur Eriş "Zonguldak'ı ve oradaki sevdiğim insanları çok özledim. Zonguldak'ta çok güzel 6 yılım geçti. Zonguldakspor taraftarıda iyi günde kötü günde bizleri hep destekledi. Şimdi de takımlarına sahip çıkmaya devam ediyorlar" dedi.

PAZAR GÜNÜ ZOR MAÇ OLACAK
Onur Eriş "Pazar günü Zonguldakspor ile oynayacağımız maç çok zor geçecek. Zonguldakspor da bu sezon iyi gidiyor. Biz de Samsunspor olarak hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Zonguldakspor taraftarının bizi iyi karşılayacağını tahmin ediyorum. Çünkü onlar gerçekten misafirperver bir taraftar topluluğu. Geçtiğimiz yıllarda da gelen takımlara ve taraftarlarına iyi davranmışlardı. Güzel bir maç olacak. Tabiki ben şu anda Samsunspor forması giyiyorum ve kazanan tarafın biz olmasını temenni ediyorum. Sonuçla fair-play içinde maç olsun ve dostluk kazansın.

"ÖZLEDİĞİM İNSANLAR VAR"

Zonguldak'ta geçirdiğim 6 yıl boyunca çok iyi dostlar edindim. Bizi evlatları gibi gören ağabeylerimiz, ablalarımız var. Hepsini çok özledim. Geldiğim kısa sürede inşallah sevdiklerimi de görme fırsatım olur. Benim için çok duygusal maç olacak. Hocamın taktiri şans bulursam elimden gelenin en iyisini yapacağım. Madenci kenti Zonguldak'a selam gönderiyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi