Zonguldak kent merkezindeki mahallelerde halkla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hamdi Ayan ve İl Yönetimi, vatandaşların mahallelerdeki yolların durumuna tepki gösterdiğini söyledi. Merkez, Mithatpaşa, Karaelmas, Asma ve Dilaver mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, "Vatandaşların sıkıntılarını dinledik. En büyük sıkıntıları Zonguldak Belediyesi olduğunu gördük. Vatandaşlarımız özellikle mahallelerdeki yolların yapılmamasından şikayetçiler" dedi.

"HER TARAF ÇUKUR İÇERİSİNDE, SÖZ VERDİK ALACAĞIZ"

Vatandaşlara mahallelerde de söz verdiklerini belirten Ayan, "Şunun sözünü halkımıza veriyoruz, 2019 yerel seçimlerinde Merkez ilçe de dahil olmak üzere ilçe ve belde belediyelerini CHP'nin elinden almak için gerekli formülleri geliştireceğiz ve alacağız. Vatandaşlarımızı bu eziyetten kurtaracağız. Zonguldak halkı güne eziyetle uyanıyor, eziyetle gününü geçiriyor. Bunun farkındayız. Zonguldak Belediyesi'nin özellikle bozuk yolları yapmamasına anlam veremiyoruz. Her taraf çukur içerisinde. Zonguldak'ın bir an önce bunlardan kurtulması gerekiyor. Bunun için de MHP olarak biz bütün formülleri geliştireceğiz ve MHP iktidarını Zonguldak'ta sağlayacağız. Bununla birlikte yaşanabilir bir Zonguldak için canımız pahasına çalışacağız. Zonguldak'ı CHP eziyetinden kurtaracağız." diye konuştu.

'KURUŞU KURUŞUNA TAKİP EDECEĞİZ"

Zonguldak Belediye Meclisi'nde Başkan Akdemir'e asfalt çalışmaları için verilen borçlanma yetkisine de değinen Ayan, "Alınan paranın nereye kullanıldığını kuruşu kuruşuna inceleyeceğiz ve takip edeceğiz. Bu konuda bazı spekülasyonlar ve söylentiler var. Bu şehrin şu anda en önemli yerel sorunu yollarıdır. Bu paranın kentin merkezi ve mahallelerindeki yolların adam akıllı kullanılması için takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi