Eskişehir'de düzenlenen ve Türkipe Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Erkekler Voleybol 2'nci Ligi'nde yükselme müsabakalarına katılan Zonguldak temsilcisi DSİspor hedefine ulaşarak 2'nci lige çıktı.
Hafta sonu gerçekleştirilen Erkekler Voleybol 2. lige yükselme maçlarında oynadığı 3 maçın ikisini kazanan yeşil-beyazlı ekipte büyük coşku yaşanıyor. Gelecek sezon Türkiye Voleybol Erkekler 2'nci Ligi'nde Zonguldak'ı temsil edecek olan DSİspor'da yönetim, teknik heyet ve sporcular haklı sevinç yaşadı.
Zonguldak Voleybolunda yeni bir sayfa açan DSİspor gelecek sezonun hazırlıklarına daha şimdiden başladı. Zonguldak halkını salonu çekmeyi hedefleyen DSİspor yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.
ORHAN YAZICI'IN BÜYÜK GAYRETİ
Zonguldak sporunda gerek futbol, gerek Halk oyunları, gerekse salon sporlarının gelişimi için büyük mücadele veren DSİspor Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı Eskişehir'de gerçekleştirilen Erkekler Voleybol 2'nci liginde güçlü rakiplerin arasından sırılarak hedefine ulaşan teknik heyet ve sporcularını kutladı. Bu başarıda büyük emeği olan Orhan Yazıcı da "Önemli olan Zonguldak Voleybolunun iyi yerlere gelmesi. Zonguldaklı voleybolseverlerin artık 2'nci ligde bir takımı var. Bize ve DSİspor'a sahip çıksınlar, destek versinler" dedi. (