TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yarın (Çarşamba) Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile karşılaşacak.

ELMAS PARASIZLIKTAN ANTALYA’YA OTOBÜSLE GİTTİ

Zonguldak Kömürspor, yaşadığı maddi-manevi kriz nedeniyle Antalya’ya Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın sezon başında tahsis ettiği takım otobüsü ile gitti.

ZONGULDAK-ANTALYA GİDİŞ-GELİŞ 1506 KM, 24 SAAT

Genelde uzun deplasmanlara uçakla giden Zonguldak Kömürspor, Antalya deplasmanında gidecek uçak bileti parası bulamaması nedeniyle 753 kilometre, 12 saat olan Antalya’ya otobüsle gitti. Zonguldak Kömürspor kafilesi Zonguldak-Antalya gidiş geliş 1506 kilometreyi 24 saatte gidip gidecek.

İFTAR SONRASINDA ZONGULDAK’TAN AYRILDILAR
Zonguldak Kömürspor kafilesi Pazartesi akşam iftar yemeğinin ardından hazırlanıp takım otobüsü ile yola çıktı. Kırmızı-lacivertli ekip yaklaşık 12 saat yolculuğun ardından Antalya’ya indi, kalacağı otele yerleşerek dinlenmeye geçti.

BİR DE TER İDMANI YAPTILAR
12 saat yolculuk yapan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular kısa süreli dinlenmelerinin ardından ise kaldıkları otelin tesislerinde Teknik Patron Barış Şeref nezaretinde 1 saatlik ter idmanı yaparak Çarşamba günü 15.00’da oynayacağı maç için kampa girdi.

ŞENOL DEMİR DE KENTİN DUYARSIZLIĞI NEDENİYLE İSTİFA ETMİŞTİ

Pazar günü yaptığı açıklama ile istifa ettiğini açıklayan Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir’in aslen şehrin takıma olan duyarsızlığı ve ilgisizliği nedeniyle tepki olarak istifa ettiği öğrenildi.

(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Ender Yüksel