TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Şenol Demir ile birlikte iyi bir çıkış yakalamış ve aldığı galibiyetlerle rakiplerin korkulu rüyası haline gelmişti. Kırmızı-lacivertli ekip son 3 resmi maçından yenik ayrılarak düşüşe geçti. Elmas geçtiğimiz hafta sahasında Şanlıurfaspor'a lig maçında 4-2 yenilirken, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Vanspor'a deplasmanda 1-0 yenildi. Ligin 10'uncu haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşan temsilcimiz rakibi karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıktı.

Maçın 13'üncü dakiksasında Emre Balçı'nın ayağından yediği golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Zonguldak Kömürspor maçın 71'nci dakikasında Emre Kara'nın attığı mükemmel golle maçta 1-1'lik eşitliği yaşadı. Golün ardından 86'ncı dakikada Furkan Fehmi Güneş'in attığı golle 2-1 yenik duruma düşen Zonguldak Kömürspor maçın geri kalan dakikalarında istediği golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçın 90+7'nci dakikasında Kırklarelispor'dan Harun Özcan çift sarı karttan kırmızı kart gördü.

Zonguldak Kömürspor, bu yenilgi ile 13 puanda kalırken, gelecek hafta saha ve seyircisi önünde Pazarspor'u konuk edecek.