Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda play-off yolunda Keçiörengücü ile çok kritik bir karşılaşma oynayacak. Bu zorlu karşılaşmaya Zonguldak merkez ve ilçelerin yanı sıra özellikle Bursa ve İstanbul'dan gurbetçi Elmas'lar da akın edecek.

Zonguldakspor zorlu maç öncesinde 42 puanla 7'ncı sırada bulunurken, Keçiörengücü ise 48 puanla 5'nci sırada bulunuyor. İlk maçta Zonguldakspor Başkent deplasmanda Keçiörengücü'nü Turan Yılmaz'ın attığı 2 golle yenmiş ve önemli avantaj yakalamıştı. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçı kazanması halinde Keçiörengücü ile arasındaki puan farkını 3'e indirecek, ikili averajda da avantajlı olacak.

ZONGULDAKSPOR'UN DA ARTIK BİR BANDO TAKIMI OLACAK
İstanbul'da ekmek parası kazanan ve yaşamlarını gurbette sürdüren Zonguldaklı Gurbetçi Elmas'lar grubundan Levent Katırcı ve arkadaşları Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile irtibata geçerek Çaycuma Belediyesi Bando Takımı'nı Zonguldakspor'un Keçiörengücü ile oynayacağı maça göndermeleri talebinde bulundular. Başkan Kantarcı ise Gurbetçi Elmas'ları kırmayarak Çaycuma Belediyesi Bando takımını Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak Zonguldakspor-Keçiörengücü maçına göndererek taraftarları coşturmasını sağlayacak. Zonguldakpor'un da artık bir bando takımı olacak.

Editör: Pusula Gazetesi