Zonguldak Yıldızlar Basketbol ligi müsabakaları sona erdi. Çift devreli lig usulüne göre oynanan ligde Zonguldak Belediyespor namağlup şampiyonluğunu ilan etti.
10 MAÇTA 10 GALİBİYET ALARAK ŞAMPİYON OLDU
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Zonguldak Belediyespor lig boyunca oynadığı 10 karşılaşmanın tamamını kazanarak mutlu sona ulaştı.
Lig son maçında Site Kapalı Salon'da Ereğli Belediyespor'u konuk eden Zongudak Belediyespor bu maçı da 61-46 kazanarak namağlup şampiyonluğunu ilan etti.
MUHARREM AKDEMİR DE MAÇI İZLEDİ
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve yönetim kurulu üyeliri ve çok sayıda taraftar karşılamayı izledi.
MAÇLARININ TAMAMINI KAZANDI
Mavi-beyazlı ekip lig boyunca oynadığı karşılaşmalarda şu sonuları aldı. Zonguldak Belediyespor Çelikelliler'i 71-61, Zonguldak İdman Ocağıspor'u 106-17, Sanat Teknik Gençspor'u 89-11, Ted Kolejini 83-38 ve Ereğli Belediyespor'u 70-47 yenerek ilk devreyi nağ mağlup bitirdi. 2. devrede de ise Çelikelliler'i 59-24, Zonguldak İdman Ocağını 75-34, Ted Kolejini 56-22 ve Ereğli Belediyespor'u 61-46 yenen Zonguldak Beletiyespor namağlup şampiyon oldu.
KUPALI MUHARREM AKDEMİR VERDİ
Zonguldak Belediyespor Yıldız basketbol takımına şampiyonluk kupasını Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır verdi.
GRUP ŞAMPİYONASI ZONGULDAK'TA OYNANACAK
Yıldızlar Basketbol liginde şampiyon olan Zonguldak Belediyespor ilimizi 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek grup şampiyonasında temsil edecek. Mart ayındaki grup şampiyonası ise Zonguldak'ta oynanacak.
Editör: Pusula Gazetesi