2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla giren Alaplı Belediyespor ligde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Gelikspor ile şampiyonluk yolunda büyük bir rekabet içine giren Alaplı Belediyespor, rakibi Gelikspor'un geçtiğimiz hafta sahasında Çaycumaspor'a yenilmesiyle birlikte aradaki puan farkını 3'e çıkarmıştı.

Saha ve seyircisi önünde Gelikspor'u konuk eden Alaplı Belediyespor için büyük bir fırsat olan bu karşılaşmaya Alaplı Belediyeporlu taraftarlarla büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmaya taraftarının da baskısıyla coşkulu başlayan Alaplı Belediyespor İsmail ve Selim'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Alaplı Belediyespor Faruk ve Recep'in attığı gollerle skoru 4-2'ye getirdi. Bu galibiyetle puanını 22'ye yükselten Alaplı Belediyespor en kritik maçından galip ayrılmanın coşkusunu yaşadıl.

ZİRVEDE TEK BAŞINA KALDI
Alaplı Belediyespor en yakın rakibi Gelikspor'u 4-2 yenerek puan farkını 6'ya yükseltirken, zirvede tek başına kaldı. Sarı-lacivertli futbolcular maçın ardından galibiyeti taraftarları ile kutladı.

LİGDE TOPLU SONUÇLAR
Akınspor- Çaydeğirmenispor: 4-0

Bayatspor-Polisgücüspor: 4-3

Kilimli Belediye-Kozlu Belediye: 1-1

Çaycumaspor-İstasyon Gemiciler: 3-1

Gökçebeyspor-Kepez Çaylıoğlu: 3-0

Alaplı Belediyespor-Gelikspor: 4-2

Editör: Pusula Gazetesi