2018-2019 futbol sezonu 2. Amatör Küme Merkez grubunda geri sayım başladı. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren takımlar arasında olan Beycuma Cezaevispor şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Ligin 11'nci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan müsabakalarla geride kaldı.

Sezon başından buyana aldığı istikrarlı sonuçlarla rakiplerinin korkulu rüyası olan Beycuma C ezaevispor son maçta Karamanspor'u 6-1 yenerek puanını 26 yaptı. Cezaevispor'un en yakın rakibi Elvanpazarcıkspor Tersanespor ile 2-2 berabere kalınca aradaki fark 6'ya çıktı.

Hafta sonu Çaydamarspor ile kritik bir maç oynayacak olan Beycuma Cezaevispor ligdeki tek yenilgisini de 3-0'lık sonuçla Çaydamarspor'a karşı almıştı. Cezaevispor hem şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak, hem de rövanşı almak için Çaydamarspor maçına büyük önem veriyor.

Kozlu derbisinde Kozlu Merkez Topbaşıspor ile Kozlu Taşkömürüspor karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalırken, haftanın bir diğer maçında ise Güvenlikgücüspor ile Çaydamarspor da 1-1 berabere kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi