BAL 6.grupta mücadele eden Ereğli Belediyepor Teknik Patronu Zafer Şahin zorlu Türk Metal Kırıkkale maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Takımın şampiyonluğa gittiği dönemde kentin takıma beklenen desteği vermediğini belirten Şahin, birlik ve beraberlik içinde olup, takıma sahip çıkılmasını istedi. Özellikle Erdemir'in yanı sıra işadamları ve esnaflara seslenen Şahin ilçe sakinlerine de mesaj göndererek balkonlara ve dükkanlara Ereğli Belediyespor bayrağı asılmasını istedi.

11 PUAN GERİDEN GELDİK, 11 MAÇIMIZI KAZANACAĞIZ

Şahin "11 puan geriden geldiğimiz bu yolda şu anda hedefi yakalamış durumdayız. Göreve geldiğimizde tüm maçlarımızı kazanacağız demiştik. Bu yolda oynadığımız ilk 7 maçı kazandık, geriye 11 maçımız kaldı. Bu maçları da kanarak önce play-off sonra 3.lig hedefine ulaşacağız" dedi.

"ŞEHRİN DUYARSIZ KALMASI BİZİ ÜZÜYOR"

Şahin "Göreve geldiğimde ve birlikte yola çıktığımızda kimsenin inancı yoktu. Oyuncular ve camia çöküntü içindeydi. Bizim de gelmemizle birlikte iyi bir çıkış yakaladık, iyi futbol oynadık, iyi mücadele ettik. Yönetim kurulu, futbolcular fedakarlıklar yaparak hedefe ilerliyoruz. Şehrin bu takıma ve başarıya duyarsız kalması bizleri üzüyor. Önümüzde kalan 11 haftada camianın bu takıma inanmalarını ve maddi manevi katkı sağlamalarını istiyoruz" dedi.

"BALKONLARA, DÜKKANLARA BAYRAK ASILSIN"

Takım içinde futbolcularımızı nasıl motive ederiz şeklinde düşünüyoruz. Artık şunu da anladık ki, herkesten evlerinin balkonlarına işlerlerinin önüne bayrak asmalarını istiyoruz. Bu hava futbolcuları olumlu etkileyecektir. İnşallah bu konuşmalarımız havada kalmaz. İnşallah işadamları, esnaflar ve özellikle Erdemir maddi manevi katkı sağlar diye bekliyoruz. Bu takım hepimizin takımı, takım şampiyon olunca tüm Ereğli şampiyon olacak. Biz teknik heyet ve futbolcular olarak görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Camia bize sahip çıksın, desteklesin" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi