Zonguldakspor'un başarılı defans oyuncusu Okan Duran Pazar günü oynayacakları Şanlıurfaspor maçı dahil, ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircileri önünde Nazilli Belediyespor'u yenerek devreyi en iyi yerde kapatacak güçte ve inançta olduklarını söyledi.

Okan Duran, "Son olarak deplasmanda oynadığımız Kahramanmaraşspor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Üzüldük. İnşallah bu hafta Şanlıurfaspor'u yenerek bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Onları yenebilecek güçteyiz. Eksiklerimiz var. Ama onları yerine oynayacak arkadaşlarda ellerinden geleni yapacağına inanıyorum. Hocam şans verirse ben de oynayabilecek durumdayım. Takım arkadaşlarımla birliklikte sahaya yüreğimizi koyacağız" dedi.

"2'DE 2 YAPABİLİRİZ"

2. Lig Beyaz grupta devrenin bitimine iki hafta kala Şanlıurfa ve Nazilli Belediyespor ile oynayacak olan Zonguldakspor'da başarılı stoper Okan Duran bu maçlardan 6 puan alabilecek güçlü olduklarını belirtti. Okan, "İlk yarına bitmesine 2 maç kaldı. Şanlıurfaspor maçından sonra Nazilli Belediyespor maçı var. bu iki maçtan puan ya da puanlar aldığımız takdirde ilk yarı iyi yerde bitireceğimize eminim. İnşallah bu 2 maçı da kazanarak ilk yarıyı iyi yerde tamamlamak istiyoruz. İkinci yarıya ise çok daha iyi duruma gireceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi