Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde lider Devrek Belediyespor deplasmanda Çaycumaspor ile karşılaştı. 1-1 biten karşılaşma önvesinde, devamında ve sonrasında ilk yarıda Çaycumaspor'un başında antrenörlük yapan Devrek Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu'na yönelik çirkin ve ağza alınmayacak küfürler edilmesi, ardından yumruklanıp boğazının sıkılması tepkilere neden oldu.

MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ İLE BİRLİKTE BANKOĞLU'NA SALDIRDILAR

Maçın hakemi Ümit Kaya'nın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya hakemleri tebrik etmek için girdiğini belirten Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu'na yumruklu saldırıda bulunuldu. Konuyu Pusula'ya değerlendiren Bankoğlu "Maç öncesinde ve devamında bir grup kişiler tarafından ana-avrat küfürler edildi. Maçın bitişiyle birliket Hakemleri tebrik etmek için sahaya girdim. O arada oyuncum Ahmet Emre Yıldırım'ın ağladığı gördüm ne olduğunu sordum. Ahmet Emre ise 'Hocam benim ölmüş anneme küfür ettiler' dedi. Ahmet Emre de Çaycumalı ve annesi yeni vefat etti. Bende oyuncumu teselli ettim. Bana tribünlerden 'Satılmış Serkan Bankoğlu' lafları söylendi. Ben bana Federasyonun verdiği transfer hakkımı kullandım ve hiçbir zaman hiç kimseyi satmadım. Devre arasında Devrek Belediyespor'un başına geçtim. Benim 4. sırada bıraktığım Çaycumaspor hala 4. sırada devam ediyor. İçeri girerken küfürler karşısında bende gayri ihtiyarı refleks gösterdim. Çaycumaspor yöneticisi, aynı zamanda Çaycuma Belediyesi'nde çalışan Yalçın Akkuş üzerime koşarak yumruklu saldırıda bulundu, boğazımı sıktı. Yalçın Akkuş'un kardeşi Devren Akkuş da sahaya atlayarak bana saldırdı. Güvenlik güçlerinin yerinde müdahalesi ile canımızı zor kurtardık. Polis kalkanları altında soyunma odasına girerken de tribünlerden yabancı maddeler atılmaya devam etti.

Bu yaşanan olayları hiç bir zaman Çaycumaspor taraftarına mal etmek istemiyorum. Orada beni çok seven insanlar var. Bunları yapanlar belli. Çaycumasporlu futbolcuları ise herşeyin dışında tutuyorum. Mücadelelerinden dolayı da onları tebrik ediyorum. Ayrıca bu atmosferde mücadeleden vazgeçmeyen kendi oyuncularımı da kutluyorum.

Geride kalan 3 haftada şampiyonluğun en büyük adayı yine Devrek Belediyespor'ur bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Emniyetimize bize gösterdiği hassasiyetten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi