Etkileşimli bir dünyada var olmamız neticesinde, her şeyin artık etkileşim içerisinde olması da önem kazanıyor. Çizilen tasarımlar, yepyeni üretimler üretim hattına geçmeden önce doğru stratejiler belirlenerek sanal gerçeklik adı verilen VR çalışmalarıyla beraber ön izlemesi yapılabildiğinde, çok daha iyi niteliklere sahip çalışma gerçekleştirilmesi mümkün oluyor.

Yüksek mühendisliğin ön plana çıktığı bu alanda, iş birliği yapılabilir sanal ortam içerisinde yapı ve makine üretimlerinde insanların üretim hattına geçirmeden önce 3D görselleştirme sayesinde çözüm üretiyor olması, üretim süreci boyunca olası hatalar, fire verme ve yeni baştan üretim ihtimallerini de azaltıyor. Bu nedenle hem donanım hem de yazılım açısından kullanıcıların görsel, doku ve işitme duyularıyla beraber 3D modeli üretimlere çok yoğun mesailer harcadıkları görülüyor. Bunun karşılığında hizmet veren firmalar ise, her zaman gerçek ve en iyi mühendisliği sağlamanız adına çalışmalar sunmaktadır.

infoTRON İle Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyün

Geleceğin tasarlanması konusunda en iyi desteği görebileceğiniz şirketlerden biri olarak infoTRON ile birlikte en doğru çözümler, hizmetler ve kaliteli yatırımlarla beraber büyük çalışmalar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Şirketin sahip olduğu misyon sayesinde, yüksek teknolojiyi kullanıp en doğru çalışmaları en hızlı şekilde açığa çıkartmak, en iyi ürün ve servis desteğiyle beraber müşterilerinizin değer kazanımı konusunda destek almak bu süreçte mümkün olmaktadır.

En iyi çözümü doğru teknoloji sayesinde hızlıca üretebilen altyapısıyla beraber, donanım veya yazılım fark etmeksizin birçok açıdan doğru teknoloji kullanımı yönlendirmesi sayesinde sizlere fayda sağlamakta, etkin bir iş verimliliği kazandırmaktadır. Müşterilerine son teknoloji hizmetler sunan infoTRON ile yetkin çalışmaların sahibi olabilirsiniz.

3 boyutlu teknolojiler tarafında geliştirdikleri 3D tarayıcı teknolojisi ile tanışabilir, bilgisayarınızda yapılan tüm çizimler dahil olmak üzere verilerinizin tamamı için çıktı alabilirsiniz. Ürün planlaması aşamasında kullanılan, ürün hattı konusunda üretim hattına geçmeden önce mühendislik detaylarını incelemek istediğiniz ürünlerinizi bu tarama ile beraber daha yeterli seviyede ulaşılabilir şekilde iyileştirebileceksiniz.

Çalışmalarınızın tamamında 3D tarayıcı teknolojisi ile birlikte iş fikirlerinizin gelişimi ve tasarım datalarınızın bilgisayar ortamından gerçek ortama dönüştürülmesi halinde sonuçlarının ne kalitede olduğunu bir simülasyon, prototip ile birlikte görebilirsiniz. Bu da en iyi aşamada bilgisayar desteği açısından en iyi 3 boyutlu tarayıcılarla olabilecek bir şeydir. Elde edilen verilerin tamamı, tasarım ya da imalat sürecine geçmeden önce bir tür tersine mühendislik yaparak işçilik kontrollerinizi yapabileceğiniz, hatalı hesaplamalardan kaçınacağınız seri üretimlerinizi de fark ettirecektir.

Kalite kontrol süreci içerisinde tüm önemli kaynaklarınızın kontrolü dahil olmak üzere, optik ve lazer tarayıcılarla beraber en hızlı şekilde çalışmalarınızı tamamlarsınız. İmalat aşamasına hazır olana kadar prototip üretimlerinizi 3d tarama cihazlarıyla çıkartır, teknolojiyi bu alanda en faydalı biçimde kullanabilirsiniz.