Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, 18 Şubat tarihinde oynaması gereken ancak elverişsiz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Sancaktepe maçının ardından deplasmanda Amed Sportif ile oynayacak.

Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Gülay Amed Sportif maçından yönetim olarak umutlu olduklarını belirterek deplasmandan iyi sonuçla döneceklerini söyledi.

Hakan Gülay, Zonguldakspor'un şuana kadar deplasman galibiyetinin olmadığını ancak Amed Sportif maçında hem 3 puanı hem de deplasman şansızlığını kıracağını söyledi.

"MORAL VE KAPASİTE OLARAK İYİYİZ"

Hakan Gülay, ''Deplasman Şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyoruz. Her ne kadar rahatsızlığı olan cezalı olan topçularımız olsa da mevcut kadromuz ile beraber bu zorlu deplasman şanssızlığı kıracağımıza inanıyoruz. Takımımızın morali çok iyi kapasite olarak çok iyi ama bir şanssızlık var. O şanssızlığımızı da Amed Sportif maçında kıracağımıza inanıyorum." dedi.

"FUTBOLCULAR İDMANDA HIRSLI GÖRÜNDÜ"

Gülay, ''Hasta olan ve sakat olan arkadaşlarımızın yerine sahaya çıkıp oynayacak olan arkadaşlarımız da onlar kadar özveri içerisinde oynayacağına inanıyoruz. Onları da zaten idmanlarda hırslarını, isteklerini görüyoruz. Tabi ki üzücü bir olay olmaması gereken bir şey ama malum her takımda bu rahatsızlık baş gösteriyor. Ama mevcut arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapacak ve Amed Sportif maçından 3 puan ile ayrılacaklarına inanıyorum" dedi

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Zonguldakspor'da Hakan Çevik, Furkan Deniz ve Serbay Yağız'ın sakat oluşu Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz'in ise Corona Virüs nedeniyle karantina da olması nedeniyle Amed Sportif maçında takımdaki yerlerini alamayacak.