Zonguldak 2'nci Amatör Küme Merkez Grubu'nda geride kalan 5 hafta içinde müthiş bir yarış var. Haftaya lider giren BeycumaCezaevispor, rakibi Çaydamarspor'a yenilince, biranda averajla 3'üncü sıraya geriledi. Ligin yeni lideri ise, Çaydamarspor oldu. Averajla Elvanpazarcıkspor ise, ikinci sırada bulunuyor.

ÇAYDAMARSPOR-BEYCUMA CEZAEVİSPOR: 3-0

Haftanın en kritik maçı olarak değerlendirilen Çaydamarspor-BeycumaCezaevispor karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyordu. Çaydamarspor, güçlü rakibi karşısında 90 dakika boyunca etkili futbolu ile ön plana çıktı, yakaladığı pozisyonları da değerlendirerek, sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrıldı ve 10 puanla ligin zirvesine yerleşti. BeycumaCezaevispor ise, 3'üncü sıraya geriledi.

ELVANPAZARCIKSPOR-GÜVENLİKGÜCÜSPOR: 1-0

Sezona fırtına gibi başlayarak iki de iki yapan Elvanpazarcıkspor, son iki maçında 1 beraberlik, 1 yenilgi alarak 5 puan kaybetmişti. Pazar günü Fener Sahası'nda Güvenlikgücüspor ile karşılaşan Elvanpazarcıkspor, rakibini 1-0 yenerek tekrar çıkışa geçti. Bu galibiyetle 10 puana çıkan Elvanpazarcıkspor, averajla ikinci sıraya yerleşti.

KARAMANSPOR-KOZLU TAŞKÖMÜRÜSPOR: 1-3

Ligde kötü günler geçiren Karamanspor, iyi başladığı ligde kötü sonuçlar almaya başladı. Kozlu Taşkömürüspor ile hafta sonu karşılaşan Karamanspor, bu maçtan 3-1 yenik ayrıldı. Kozlu Taşkömürüspor ile ligdeki ilk galibiyetini aldı.

KOZLU MERKEZ TOPBAŞISPOR-TERSANESPOR: 1-2

Lige beraberlikler serisi ile başlayan ve oynadığı 4 maçtan 4 galibiyetle ayrılan Tersanespor, ligdeki ilk galibiyetini hafta sonu oynadığı Kozlu Merkez Topbaşıspor maçında aldı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına karşın sahadan galip ayrılan Tersanespor, 7 puanla 4'üncü sıraya yerleşti.

Editör: Pusula Gazetesi