Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza Ereğli sahil bandı Polis evi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kemer istikametine giden Emre Kalafat (28) idaresinde ki 67 UC 717 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşında ki isminin Emir Akbulut olduğu öğrenilen gence çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Emre Kalafat motordan düşerek yaralanırken, Emir Akbulut ise kanlar içinde yerde kaldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar ve olay anında oradan geçen ve hemşire olduğu öğrenilen kadın, yaralı Emir Akbulut'u yerde sabit tutmak için çaba harcadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Emir Akbulut'un durumunun ağır olduğu, Emre Kalafat'ın ise tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza yerinde inceleme yapan trafik ekipleri, Emre Kalafat'ın kullandığı motosikletin kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileride durduğunu tespit etti.

HAVADA UÇARKEN GÖRDÜM

Kaza sırasında sahil bandında yürüyüş yapan bir vatandaş "Kaza bir kütleme oldu. İki kişi havada uçtu. Motor kendi kendine oraya kadar gitti. Her şey anlık oldu. Başka bir arabaya falan çarpmadı. Bir kütleme oldu. Arabaya falan da çarpmadı. Onların havada uçtuğunu gördük. Motorun da oraya kadar gittiğini gördük o kadar" dedi.

Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi