Başvuru dosyasını AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz'a teslim eden Can; "14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti'mizin, kurucu ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Kuruluşundan bu yana, her kademesinde büyük bir onur ve gururla görev aldığım partimizden 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde İl genel meclisi aday adaylığı başvurumu İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım.

Partimizin tercihi, milletimizin teveccühü ile il genel meclisi üyesi olarak hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. Refah Partisi ile başlayıp, Fazilet Partisi kurucu yönetim kurulu üyeliği ile devam eden aktif siyasi yaşantımı, 2001 yılından bu yana da AK Parti'mizin çatısı altında sürdürmekteyim. AK Parti'de siyaset yaptığım süre içerisinde, yönetim kurulu birim başkanlığı ve teşkilat başkanlığı görevlerinde bulundum. Son olarak da, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu'nun TBMM danışmanlığını yaptım.

İlk günkü azim ve heyecanla sürdürdüğüm siyasi yaşantımı, partimizin tercihi, milletimizin de takdiriyle, il genel meclisi üyesi olarak sürdürmek ve uzun yıllara dayanan siyasi birikim ve tecrübemi, hizmetlerimi farklı bir kulvarda sürdürme azmimi milletimizle paylaşmak istiyorum. Partimiz ve milletimizin takdiriyle, bu görevin şahsıma tevdi edilmesi durumunda, en iyi hizmeti milletimizle buluşturma gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerin, bölgemize, ülkemize ve hizmete talip olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri bu kutlu yürüyüşümüzde yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma, milletimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi