Türkiye 14 Yaş Tenis Turnuvası Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilecek. Türkiye Tenis Federasyonunun2017 Yılı faaliyet programında yer alan Türkiye 14 Yaş Tenis Turnuvası Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından Fener semtindeki 66 yıllık tarihi tesiste organize edilecek.

Ankara, İstanbul, Bursa, İzmit, Eskişehir, Afyon, Sakarya, Antalya, İzmir, Samsun, Fethiye, Göcek, Gebze ve Zonguldak'tan 80 erkek ve 60 bayan olmak üzere yaklaşık 140 tenisçinin katılacağı turnuva 11 Mayıs'ta başlayarak 14 Mayıs'ta sona erecek.

Türkiye'nin en eski ve köklü tenis kulüplerinden birisi olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 1951 yılında halen faaliyetlerine başarıyla devam ettiği tesiste kurulmuş, milli tenisçiler yetiştirmiş, milli takıma antrenörler vermiş ve üzerinde kurulduğu tesisi sürekli geliştirerek bu günkü çağdaş standartlara ulaştırmıştır.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu 66 yıllık süreç içinde tesislerinde birçok prestijliorganizasyonlara da imza atmış olup 11 Mayısta başlayacak olan ve Türkiye'nin performans tenisinde önemli bir yeri olan 14 yaş turnuvası da ülkemizin bu güzide kulübü tarafından düzenlenen önemli tenis organizasyonlarından biri olacaktır.

Editör: Pusula Gazetesi