Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Futbol Grup Birinciliği müsabakaları, Zonguldak'ta oynanıyor.

Fener Sentetik Saha'da oynanan maçlarda açılış seremonisi gerçekleştirildi. Grup müsabakalarına, erkeklerde 12 ve kızlarda ise 9 takım olmak üzere toplamda 21 takım katıldı. 3 gün sürecek olan müsabakaların sonunda gruplarında birinci olan takımlar, bir üst tura yükselmenin sevincini yaşayacak.

İŞTE KATILAN KIZ TAKIMLARI...

A GRUBU: İstanbul Beyhan Şenyuva Ortaokulu, Düzce Hikmet Akın Ortaokulu Zonguldak Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu.

B GRUBU: Bilecik 700'üncü Yıl Ortaokulu, Kocaeli Darıca 60'ncı Yıl Ortaokulu, Tekirdağ Kapaklı Belediye Ortaokulu.

C GRUBU: Karabük Anayasa Ortaokulu, Sakarya Teketaban Ortaokulu, Bolu Gazipaşa Ortaokulu.

KATILAN ERKEK TAKIMLARI...

A GRUBU: Kocaeli Darıca 60'ncı Yıl Ortaokulu, Bilecik Edebali Ortaokulu, Bartın İmam Hatip Ortaokulu, Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu.

B GRUBU: Zonguldak Pestilci Ortaokulu, Bolu Gazipaşa Ortaokulu, İstanbul Alparslan Ortaokulu, Bursa Nilüfer İsmail-Kadriye Solakoğulları Ortaokulu.

C GRUBU: Sakarya Ahmet Akkoç Ortaokulu, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu, Karabük Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu, Mecdude Başakıncı Ortaokulu.

HAKAN YÜKSEL BAŞARI DİLEDİ

Açılış programında konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürü Hakan Yüksel, "Grup müsabakalarına katılan 21 takımımıza başarılar diliyorum. Önceliğimiz maçların kazasız belasız fair-play çerçevesinde oynanması. İnşallah maçlardan arda kalan zamanlarımızı ilimizin kültürel değerlerini gezerek göreceksiniz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

ZONGULDAK'TAN 2 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Zonguldak'ı 2 takımın temsil ettiği müsabakalarda, kızlarda Zonguldak Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu ve erkeklerde ise Zonguldak Pestilci Ortaokulu başarı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi