Kdz. Ereğli Belediyesi Düğün Salonun'da gerçekleştirilen etkinliğe Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer'in yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hafız Ersin Uçar'ın Kur'an tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan İHH Kdz. Ereğli İlçe Temsilcisi Mustafa Süleyman Köseoğlu bu yıl ikincisini düzenledikleri etkinliğe destek verenlere teşekkür etti. Köseoğlu: "Allah'a hamd olsun ki yetimler yararına düzenlediğimiz kahvaltıyaçok sayıda hayırsever destek verdi. Bu süreçde dua eden , maddi olarak yanımızda bulunan , imkanı ölçüsünde destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ederim" dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal bu tür etkinliklere her zaman belediyle olarak destek verdiklerini belirtirken Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise devlet olarak her zaman yoksulun, yetimin yanında olduklarını ifade etti.
İHH Suriye Saha Sorumlusu Şuayip Altun'un Suriye v e yetimler hakkında konferans verdiği etkinlik katılımcıların beğenisini kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi