TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un yaklaşık 60 yıldır barındığı ve evi olarak kabul ettiği TTK'ya ait Kulüp Binası yıllar sonra ilk kez bir sezonu boş geçti. Harabe haline dönüşün ve adeta ucube haline gelen Kulüp binası bu sezon başında tadilata alınmasına rağmen maddi manevi yokluklar nedeniyle bitirilemedi, futbolcular DSİ misafirhanesinde adeta göçebe hayatı yaşadı. Bir çok futbolcu da kendi tuttukları evlere yerleşti.

FARELERİN CİRİT ATTIĞI BİNADAN ŞAMPİYONLUKLAR ÇIKTI

Yıllara meydan okuyan Zonguldakspor Kulüp Binası'nda her sezon başında yeni tadilatlar yapıldı, ancak binanın eski olması nedeniyle özellikle kışın yağmur ve kar nedeniyle çatısından binanın içine sular aktı, duvarları kabardı, futbolcular rutubetli ortamda yatıp kalkmak zorunda kaldı. Farelerin cirit attığı binadan büyük başarılar ve şampiyonluklar çıktı.

HİÇ KİMSE BİNANIN YENİSİNİ DİKEMEDİ
Zonguldakspor'un tarihi boyunca sayısız yönetim geldi, sayısız belediye başkanları, sayısız milletvekilleri, bakanlar geldi geçti. Ancak hiç biri bu ucube binayı yıkıp, yerine Zonguldakspor'a yakışır bir kulüp binası dikemedi.

Bu sezonu boş geçiren kulüp binasının yıkılarak yeni sezonda yerine yeni binanın yapılmasını temennisiyle...